Viktigt: Just nu har vi problem med våra kontaktforumlär. Om du är intresserad av att anmäla dig till en utbildning eller begära en offert, ber vi dig att maila oss på kjell@2learn.se

hem/Artiklar

Kom igång med Teams

Till följd av den rådande pandemin så har vi ställt om och genomför våra utbildningar endast digitalt. Detta innebär vi träffas och utbildar via den digitala konferensplattformen Teams. Detta innebär också att du som ska gå en utbildning hos oss behöver känna dig bekväm med digitala medel, speciellt Teams. Vi har därför sammanställt en liten guide för dig som ska gå en utbildning hos oss.

Vi använder hos av konferensplattformen Microsoft Teams, vilket du kostnadsfritt kan ladda ner här eller använda kostnadsfritt direkt i webbläsaren via den länk som vi skickar ut ca 7 dagar innan programstart. Vi rekommenderar dock att ladda ner Microsoft Teams till din dator eftersom det ger dig som deltagare större möjligheter under utbildningen.

Under morgonen för programstart så öppnar vi ett lobbyrum cirka 30 minuter innan föreläsningen. Där har du chans att fråga eventuella frågor rörande programvaran och dessutom genomför vi ett kort test för ljud-, mikrofon- och bildinställningar. Detta är för att du som deltagare ska få de bästa förutsättningar att genomföra utbildningen.

Under föreläsningen uppmanar vi samtliga deltagare att stänga av både mikrofon och bild. Om det skulle dyka upp frågor under föreläsningen ber vi gärna att använda er av funktionen: ”räcka upp handen” i Microsoft Teams.

Slutligen rekommenderar vi även er att läsa guiden som Microsoft Teams själva skrivit, guiden kan du hitta här.

Vad behöver du som deltagare?

För att kunna genomföra vår digitala utbildning så krävs det att du som deltagare har tillgång till Microsoft Teams via dator, läsplatta eller mobil. Vi rekommenderar att du använder Microsoft Teams installerat på en dator eftersom detta ger störst befogenheter för dig som deltar.

Du kan alltid använda Microsoft Teams kostnadsfritt direkt i webbläsaren via den länk som vi skickar ut ca 7 dagar innan programstart.  

Kostar Microsoft Teams?

Att ladda ner och använda Microsoft Teams är kostnadsfritt. Att koppla en mejladress till Microsoft 365 kostar däremot – men detta är inget som vi kräver av dig som deltar.  

Har du några fortsatta funderingar så är du välkommen att kontakta oss!

Dela på sociala medier

Andra relaterade artiklar

Snart har vi utbildat samtliga kommuner i Göteborgsregionen! Det gläder oss nått enormt! Vi är så tacksamma <3
Så roligt när en kommun tar ett helhetsgrepp över sin förflyttning mot god och säker vård och omsorg. Kristianstad kommun har med vår hjälp
Det gläder oss att vi förtroendet att stärka vårdbolagets kompetens kring vårdgivarens ansvar och uppdrag för systematiskt kvalitets- och patientsäkerhetsarbete samt ledning och styrning