Hem/ utbildning

Utbildning

Vi erbjuder utbildning i form av utvecklingsprogram eller uppdragsutbildning.

Utvecklingsprogrammen genomförs digitalt i MS Teams.

Uppdragsutbildning innebär att vi genomför utbildning på uppdrag av er och därför bestämmer vi utbildningsort och tid tillsammans om restriktionerna medger detta. Givetvis går det att genomföra uppdragsutbildningen digitalt om man vill det.

Digital information

Från och med hösten 2020 genomför vi våra utbildningar digitalt. Våra utvärderingar visar att det digitala genomförandet är uppskattat, effektivt och väl fungerande enligt våra deltagare. Uppdragsutbildningar kan ske på plats hos kund om så önskas efter överenskommelse.

Vi genomför vår utbildning genom det digitala verktygen Microsoft Teams. Det innebär att du som är intresserad av att genomföra en utbildning hos oss bör känna dig bekväm med programvaran. Om du inte är bekant med det digitala verktyget eller känner att du behöver upprepa dina kunskaper kan du kolla vår guide.

Utvecklingsprogram

Utvecklingsprogram är våra populära kurser som vi utformat specifikt för olika roller inom vård och omsorg. Programmen syftar till att du ska utvecklas inom din roll, för att på en bredare grund möta utmaningar inom din verksamhet. Bered dig på att driva morgondagens vård framåt – byggd på kvalitet och säkerhet.

Uppdragsutbildning

Uppdragsutbildningar är våra effektiva och breda utbildningar för din verksamhet – anpassade efter era behov. Vi ser till att er verksamhet håller rätt nivå för att fortsätta eller bygga en säkrare vård

Kickstartkurs för er som vill införa IBIC i er verksamhet. Vi hjälper er att dra igång införandet med en kraftfull upptakt med fokus Socialstyrelsens
1 dag
Det individuella behovet
Digitalt
1 dag
Med vår kurs i den nationella analysmodellen av risker och avvikelser får chefen ett effektivt verktyg i det systematiska förbättringsarbetet på sin enhet!
1 dag
Kvalitetsverktyg
Digitalt
1 dag